D1 Dental Lab - Fogtechnikai Laboratórium

Kiemelt figyelem Önnek

 

A D1 Dental Lab fogtechnika kiemelt figyelmet biztosít Önnek

Mindenki életében eljöhet az a pont, mikor fogpótlásra szorul, a fogai természetes elhasználódása , baleset, vagy a megnövekedett esztétikai igények miatt.

 

Egy egészséges fogazat, ma már alapnak számít, növelheti a társadalmi, munkaerő piaci, párkapcsolati pozíciónkat és segít egészségünket is megőrizni hosszútávon. A fogászati kezelések legtöbbünknek nem tartoznak a türelmetlenül várt események közé, sok idő, esetenként kisebb kellemetlenségek és nem kis anyagi áldozat. Jogos igény, hogy a lehető legjobb ellátást és fogpótlást kapjuk a pénzünkért.

 

Egy szép, esztétikus, természetes és funkcióját is ellátó fogpótlást készíteni nem könnyű feladat, igazi csapatmunka. A páciens, a rendelő és a fogtechnika szoros együttműködésén alapul. Legtöbb esetben a rendelő küld egy lenyomatot a páciens fogazatáról, szájképleteiről, valamint készül egy harapás regisztráció és egy fogszínvétel, esetleg pár fotó. Egy egyszerűbb esetben, ez elég is.

 

Vannak olyan esetek, igények, mikor ennél többre van szükség, nem tudjuk a minták és színkódok alapján elkészíteni a pótlást , az elvárt minőségben. Lehetnek az esztétikai igények is olyan magasak, hogy a páciens igényelné, hogy közvetlen azzal tudja megbeszélni, a kívánalmait, igényeit, aki el is tudja készíteni azt. Kevés kivétellel a rendelőben általában, sem elegendő idő, sem felszerelés, nem adott az ilyen jellegű igények kielégítésére.

 

Képeket készíthetünk a rendelőben, telefonon is meg lehet beszélni a problémákat, de a személyes találkozásokon tapasztalataink szerint, sokkal hatékonyabban lehet dolgozni, együtt átbeszélni, kipróbálni a lehetőségeket, elképzeléseket, próbálni a készülő pótlásokat.

 

Szívesen biztosítunk lehetőséget Önnek, hogy személyesen elmondja, megmutassa kívánságait, igényeit, szükség esetén megbeszéljük a lehetőségeket, elmagyarázzuk a különböző fogtechnikai megoldások előnyeit és esetleges hátrányait. Kulturált körülmények között figyelemmel kísérheti, ha ideje engedi, a készülő pótlást és az alkalmazott technológiákat. Ez érdekes nem mindennapi élmény lehet az Ön számára is.

 

Az egyéni igények kielégítésére nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen minden eset és fogpótlás más. A pótlások előzetes tervezésére érdemes hangsúlyt fektetni, az estek nagy részében fotókat készítünk, bonyolultabb fogszín esetén fogszíntérképet. Lehetőség van arra is, hogy ideiglenes kompozit pótlásokkal modellezzük és alakítsuk ki együtt a végleges pótlásait.

 

Ha kérdése lenne a fogpótlásokkal, technológiákkal, anyagokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, kötelezettségek nélkül.

 

A kapcsolat menüpontban egyszerűen elérhet minket.