D1 Dental Lab - Fogtechnikai Laboratórium

D1 Dental Lab

 

 

Üdvözöljük a D1 Dental Lab honlapján !

D1 Dental  budaörsi fogtechnikai laboratórium bemutatkozása a rendelők, páciensek részére.

 

Cégünk a D1 Dental Kft. 2007-ben alakult budaörsi székhellyel. Tevékenységünk a fogtechnika majd minden területét felöleli, a világszínvonalú implantátum technológiáktól, a magas esztétikai megoldásokig.

A modern fogászat csapatmunka, melyben szükség van a páciensek aktív közreműködésére, a magas szintű orvosi munkára, terápiákra és a precíz , magas esztétikai, technikai, technológiai színvonalú fogpótlásokra.

 

Miben vagyunk mások?
Miért hozzánk forduljon? 

Szakmai tudásunk mellet a türelmünk is megvan hozzá, hogy lehetőséget biztosítsunk a hozzánk fordulóknak, rendelőknek és pácienseiknek, hogy aktívan részt vegyenek a fogpótlások kialakításában, elmondják kívánságaikat, elképzeléseiket, akár, -ha idejük engedi- ,személyesen , kulturált körülmények között, végigkísérjék a munkafolyamatokat . Nincsenek titkaink. Erről a lehetőségről bővebben is olvashat a  „Kiemelt figyelem Önnek“ menüpontban.

 

Tisztában vagyunk vele, hogy a fogak elvesztése, a fogászati beavatkozások  bizonyos fokú kiszolgáltatottság érzéssel járnak. Én és Kollégáim azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók egyéni bánásmódban részesüljenek és elégedetten gondoljanak vissza ránk és legközelebbi alkalommal is minket válasszanak.

Ha kérdése van, tegye fel bátran, szívesen válaszolunk kötelezettségek nélkül !

Addig is nézzen szét honlapunkon, bemutatjuk mivel foglalkozunk !

 

Köszönöm figyelmét !

Garamvári Csaba  Ftm.